30 Haziran 2017 Cuma

SON DAKİKA: Türkiye son noktayı koydu! Rum ve Yunan hayalden uyansın

SON DAKİKA...
TÜRKİYE SON NOKTAYI KOYDU!
RUMLAR VE YUNANİSTAN HAYALDEN UYANSIN
Kıbrıs zirvesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ankara'nın Türk askerinin çekilmesi ve garantörlüğün sona ermesi gibi bir talebi kabul etmeyeceğini ilan etti.
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'de devam eden Kıbrıs Konferansı için "Bu bir final konferansıdır. Son konferanstır" yorumunda da bulundu. İsviçre'de devam eden tarihi Kıbrıs zirvesinde, Türkiye tarafından yeni açıklamalar var. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin garantisinin kalkması gibi bir unsurun söz konusu olamayacağını net şekilde belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Rum tarafının ve Yunanistan'ın beklentisi, garantiler tamamen kalksın ve adada Türk askeri kalmasın. Bir şeyi anlamaları lazım, bu onların hayali ve hayalden uyanmaları gerekiyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve diğer siyasiler, garantinin ne kadar önemli olduğunu vurguladılar" dedi. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'de devam eden Kıbrıs Konferansı  için "Bu bir final konferansıdır. Son konferanstır" yorumunda da bulundu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder