9 Haziran 2016 Perşembe

Ayı’dan post, Almandan dost olmayacağını "BİZ BİLİYORDUK" Yalçın KOÇAK

BİZ BİLİYORDUK...
Yalçın KOÇAK
Neyi; Ayı’dan post, Almandan dost olmayacağını…
Onlar yüzünden milyonlarca dönüm toprak kaybettik, bizim olup bedeli kanla ödenmiş petrol coğrafyamızı kaybettik, milyonlarca gencimiz nesep bırakmadan toprağa girdi, kimin için?, işte sonuç.
            Hitlerin kızına bazı tarihi hakikatleri anlatma zamanı geldi de, anlatacak adamımız kalmadı. Dedik ya Garbiyat Enstitüsü; Oryantalizmin dört sıfatını batılıların ileri kara kolu gibi görür ve tekzip görmediği müddetçe de hem söyler, hem yazar;
-Diplomatlarımız mı cevap verecek, suratları batıdan, 
-Profesörlerimiz mi cevap verecek sıfatları batıdan, 
-Generallerimiz mi cevap verecek rütbeleri batıdan, 
-Yargıçlar mı cevap verecek, onlarında cüppeleri batıdan.
Bakın Garbiyat okumasıyla konuya biraz dokunalım;
İnsan hakları ve Genosid’de sabıkalı Alman ırkı kendisini o kulvarda yalnız bırakmak istemiyor, Bilmiyorlar ki biz onların Labensraum “ yaşam Alanı “ hayallerinin faturasını ödedik ve hala ödüyoruz. Hala Nach Osten ''Daima Doğuya'' bir dış politika izlerler hem de bizsiz, her şerde toplumsal derdimizde illaki vardırlar nasıl dostsalar anlamak mümkün değil.
             1918-1924 arası İstanbul'un idaresi İngilizlerdeydi, kim onların canını acıttıysa topladılar ve Malta’ya sürdüler, suçlu aradılar. İngiliz yargıçlar da arşivlerde belge aradılar. MI5 ‘in istihbaratçıları yüzbaşı Beneth’te bunların en beter işkencecisiydi. Tehcir kanunla yapıldı, yerleşim yönetmelikle sağlandı. Yollarda ki eşkiyalık ile ilgili BİN ÜÇYÜZ KÜSÜR dava görüldü, yakalanan yüzlerce kişi cezalandırıldı, harp ediyorsunuz cephe güvenliğiniz çok önemli, arkanızda askere almadığınız azınlık tebanızın düşmanınızca iğfal edilmiş fikirleri sonucu silahlı çeteleşmesiyle mücadele ediyorsunuz. Ermeniler benim tebam ve Ermenistan daha o tarihte yok 1918’e kadar (ERİVAN) Revan Hanlığımız var,(Ne tarihimde var, ne en ufak bir bilgisi olan var, 1918 'e kadar oraları bizim ve Ermenistan diye bir devlet yok.) Demek ki devlet dışı Rus yanlısı güçler ile çatışmam var, karşılıklı öldürmeler var, bunun adı Genosid veya Soykırım değildir. İçeride ki tebası tarafından ihanete uğramak demektir.
            Yaşadığı coğrafyalar da tüm dilleri, dinleri ve Etnik kökenleri yaşatan tek millet olmaktan iftihar edelim. İşte Balkanlar, Rumeli, Afrika ve Arap niye susuyorlar EL HAK? Rus General Bolhovitonov’un anıları ve Rus arşivinden çıkan 154 belge ortada, İngilizlerin Çanakkalenin, Kut-ül Amare'nin intikamı içinde kıvranan askerleri ve olayı dört yıl didik, didik eden Malta yargıçları hiç bir suç delili bulamadılar, raporları ortada. 
            Biz bu günleri erkenden görüp olayların simülasyonlarını yaparak; dünyaya ortaya koyacağımız Refleksleri ilan etmeliydik. Alman arabalarına binmemek en pasifi belki başka yaptırımlar benim ekonomim içinde değil, onun kapısının önünde? Kim baştan tanıyan Alman’ın kuyruğu Yunan, Polikarya’ya vize koyalım, bak gör Rumeli’de küçük kıyamet nasıl kopuyor. Hepsi izana gelir; bugün Yunan’a yarın bana der, aklını başına alır.
            Bu kararlar Uluslar arası hukuka göre keellem yekün (sonuçlarıyla birlikte) yok hükmündedir. Birleşmiş Milletler genel kurulunda soykırım kararı alınmamış bir konuya; tek taraflı sözde soykırım iddiasında bulunmak “Irki Ayrımcılıktır”
BM sözleşmesine göre “ Irki Ayrımcılık “ da suçtur. Bu absürt konuyu tanıyan 28 devleti BM’ye bu suçla şikayet etmeliyiz. BM’nin öncelikli üstün kurallar hukuku (Jus Cogens) böyle diyor. Uluslar arası Adalet Divanına kadar (UAD) bir yolumuz var, Diplomatlarımıza, hukukçularımıza alenen duyurulur.
Sen Merkel, senin tarihinde Hitler varken, sende onun kızıyken bu herzeyi yedin, bu lokmayı yutamayacaksın. Bakalım Brexit'te nasıl oynayacaksın?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder